GIS & RS Sanandaj

نویسنده وبلاگ آرمین فاتحی

GIS & RS Sanandaj

نویسنده وبلاگ آرمین فاتحی

نارنج

نام فارسی: نارنج

نام علمی:  Citrus aurantium

تیره: مرکبات rutaceae

نام درخت و میوه‌ای از زیرردهٔ رُزمانندهاراستهٔ افراها، تیره سدابیان[، جنس مرکبات است.
گل های درخت نارنج بهار نارنج نامیده میشود. بهار نارنج در حالت تازه دارای بوی عطر و مطبوع و طعمی پسندیده استولی پس از خشک شدن بوی ان ضعیف می گردد.در ضخامت بهار نارنج حفره های ترشحی مملوء از اسانس و مواد مختلف وجود دارد .
درخت همیشه سبزیست که طول آن به هشت متر میرسد. پوست آن قهوه ای مایل به خاکستری است و سطحی صاف و شاخه هایی خاردار دارد. برگهای آن تخم مرغی شکل و براق است و رنگ روی برگها سبز تیره و زیر برگها سبز روشن است. گلهای پرتقال، سفید متمایل به زرد کمرنگ و بسیار معطر هستند. گلها با گلبرگهای کلفت و گوشتی در طول شاخه ها شکوفه میکنند و سپس تبدیل به میوه های کروی شکل میشوند. نارنج دارای پوستی ناصاف و تیره تر است و مزه ی آن تلختر از پرتقال است.
            شکل شناسی نارنج
 
خواص دارویی:
 
مهمترین اثرات گزارش شده آب نارنج عبارتند از: ضد سرطان-ضد التهاب-ضد اکسیدان-ضدعفونی کننده- ضد اسپاسم- ضد نفخ- ضدسرفه- ضد ویروس- ضد زخمهای داخلی- محافظ قلب- معرق-هضم کننده- محرک معده- محافظ کبد-کاهش دهنده کلسترول و قند- کاهش دهنده چربی- کاهش دهنده فشارخون- کاهش دهنده اسیداوریک- محرک سیستم ایمنی بدن- مسهل- مقوی معده و آرامش بخش می باشد.
نارنج
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد